PRIMUL
MINI ACEMAN INTEGRAL ELECTRIC.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ASUL DIN PACHET.

ENERGIA CARE ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

Aruncă o privire. Descoperă inovaţiile.

MINI Aceman integral electric: Autonomie electrică (WLTP cumulat): 305 – 406 km. Automobil aflat în pre-producţie în momentul de faţă.
Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la ciclul de test WLTP în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 1151 / 2017 şi pot varia în funcţie de echipamentele selectate. Intervalul afişat consideră diferite configuraţii ale modelului ales şi nu face parte din nicio ofertă, ci au rol pur informativ şi de comparaţie.

EXTERIOR

STIL PUTERNIC.

Distinctiv şi încrezător în sine, exteriorul hotărât îmbină dinamismul cu îndrăzneala curajoasă. Iar proporţiile sale de crossover şi atmosfera spaţioasă îi conferă o versatilitate excelentă în viaţa de zi cu zi.

SPECTACULOS DIN FAŢĂ.

Cu gama noastră largă de culori din care poţi alege, poţi fi îndrăzneţ şi sociabil, poţi fi elegant şi subtil – sau poţi combina toate aceste calităţi. De exemplu, noua noastră culoare Galben Zesty simbolizează înţelepciunea şi fericirea. Ca energia unei zile însorite.

LUMINI PENTRU ORICE SITUAŢIE.

Contururile unghiulare se prelungesc până spre capota sculptată minimalist. Pe lângă tehnologia LED puternică şi eficientă, care vine ca standard, există trei variante opţionale de semnături luminoase la alegere şi lumini pentru viraj, care oferă o vizibilitate laterală excelentă.

O NOUĂ ERĂ.

Silueta sa compactă şi convingătoare este definită de postura musculoasă şi de pasajele roţilor clar evidenţiate, sculptate geometric. Mânerele portierelor încastrate şi suprafeţele din sticlă subliniază aspectul său contemporan.

FORME ROTUNDE.

Jantele noastre din aliaj de 17-19” emană încredere şi individualitate, reducând în acelaşi timp amprenta de carbon datorită designului lor uşor şi utilizării aluminiului reciclat.

„TOATE INOVAŢIILE URMEAZĂ O MISIUNE COMUNĂ. SIMPLU MINI. MAI PUŢINĂ COMPLEXITATE, MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE.”

Oliver Heilmer, şeful departamentului de design MINI
CU PLĂCERE 😉

Pe lângă faptul că îmbunătăţesc vizibilitatea, stopurile cu LED şi cu unghiuri clar definite completează detaliile sportive şi încrezătoare ale MINI Aceman integral electric. Farurile opţionale cu LED cu conţinut extins îţi dau posibilitatea de a alege între trei semnături luminoase pentru luminile de zi pentru faruri şi stopuri, cu program de întâmpinare şi de rămas bun. De asemenea, se creează senzaţia unei proiecţii a logo-ului din ambele oglinzi laterale.

POSTURĂ REMARCABILĂ. PREZENŢĂ IMPUNĂTOARE.

Partea din spate sculptată orizontal îi accentuează postura lată şi puternică, iar muchiile aerodinamice de pe parbriz şi geamuri îi evidenţiază profilul sportiv. Spoilerul de culoare închisă nu numai că arată bine, dar creşte aderenţa şi oferă o performanţă aerodinamică mai bună, ceea ce ajută la optimizarea autonomiei automobilului tău.

INTERIOR

CONFORT PENTRU TOATE SIMŢURILE.

Materialele premium oferă interiorului o senzaţie primitoare. Se creează o atmosferă aerisită și îngrijită. Tehnologia avansată şi iluminatul ambiental sunt captivante.

SPIRIT. INTELIGENŢĂ. MINI PRIN DEFINIŢIE.

Elementul central al bordului este noul display de instrumente, foarte subţire. Folosește tehnologia OLED de ultimă generaţie, cu un diametru de 240 mm şi sticlă de calitate superioară, care îi conferă un aspect distinctiv, minimalist. Acesta serveşte ca un panou de instrumente, precum şi ca centru de infotainment şi asistenţă la bord. Iar ecranul circular OLED este o premieră mondială.

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU MODURILE DE EXPERIENŢĂ MINI.

Vezi, auzi şi simţi. Modurile de experienţă MINI reprezintă poarta de intrare către o lume a conexiunilor şi experienţelor. Îţi trezeşte simţurile. Fiecare mod îşi urmează propriul design creativ, lumina ambientală şi paleta de sunet. Cu o singură comandă poţi transforma complet aspectul şi senzaţia din habitaclul tău.

PRIVEŞTE, ATINGE, SIMTE.

Cu patru opţiuni de stil din care să alegi, există un design MINI care te ajută să te exprimi – Essential, Classic, Favored sau JCW. Fiecare dintre acestea beneficiază de funcţii personalizate şi detalii de design adaptate pentru orice experienţă, de la bord şi volan, până la tapiţeria scaunelor şi capitonajul plafonului.

DOAR SCHIMBĂ.
 • Noua bară de comutare integrează comenzi intuitive pentru funcţiile esenţiale de condus
 • Acces uşor la frâna de parcare, treptele de viteză, funcţia start/stop, modurile de experienţă MINI şi comenzile audio
 • Noul design face mai uşoară abordarea şi utilizarea
VOLAN CLASSIC GO-KART.
 • Evocă tradiţia sportivă MINI
 • Versiune standard cu două spiţe
 • Variantă sport cu curea elegantă din material textil pentru spiţa de jos
 • Sisteme inteligente de asistenţă pe partea stângă
 • Divertisment, Intelligent Personal Assistant şi funcţii de comunicare pe partea dreaptă
MATERIALE SUSTENABILE INOVATOARE.
 • Accent pe materiale regenerabile şi reciclate
 • Pielea este înlocuită cu noile noastre materiale tricotate 2D expresive
 • Uşor de curăţat, plăcute la atingere şi suportul perfect pentru proiecţii luminoase
 • Ambianţă minunată şi experienţă de condus foarte confortabilă

SPAŢIU ŞI VERSATILITATE

DISTRACTIV DE CONTROLAT.

Primul MINI Aceman integral electric îţi oferă spaţiu suficient pentru cinci persoane şi multe bagaje şi oferă versatilitate într-o dimensiune cu totul nouă. Este pur şi simplu perfect pentru familiile cu un stil de viaţă activ.

APARIŢIA MODELULUI PERFECT ADAPTAT LA STILUL TĂU.

Întruchiparea termenului de cool, MINI Aceman integral electric nu numai că are un portbagaj extrem de spaţios, dar se va adapta fără efort la orice spaţiu necesar. De asemenea, îşi găseşte locul perfect lângă modelele integral electrice MINI Cooper şi MINI Countryman din gama noastră. Compact, dar spaţios şi foarte plăcut la condus, este combinaţia perfectă de spaţiu, ritm, agilitate şi versatilitate. Pentru ca tu să ai parte de distracţie în oraş şi să poţi să îţi rezolvi şi treburile.

O SINGURĂ MĂRIME POTRIVITĂ PENTRU TOATE OCAZIILE.

Interiorul MINI Aceman integral electric este remarcabil de spaţios. Pot sta confortabil în interior 5 persoane adulte – chiar şi persoane mai înalte. Iar portbagajul inteligent proiectat poate fi configurat cu uşurinţă pentru o capacitate de până la 1.005 litri pentru a transporta cumpărături sau alte obiecte, pentru orice aventură pe care o ai în minte.

BUCURIA DE A PLECA CU TOŢII LA DRUM.

Prietenii vin de la sine cu MINI Aceman integral electric. Aşa că ia-i cu tine. Ia copiii. Ia şi câinele. Cu mai mult spaţiu pentru toată lumea şi cu console ISOFIX pe scaunul pasagerului din faţă şi scaunele spate, este modelul ideal pentru familiile tinere. Experimentează combinaţia perfectă de distracţie, utilitate şi siguranţă în acest crossover extraordinar de versatil.

PLAFON MAI ÎNALT.

De asemenea, este mai lung. Ai mult mai mult spaţiu pe plafon. Şinele pentru plafon vin acum standard şi fac aventurile modelului tău MINI Aceman integral electric şi mai facile. Acestea vin în negru lucios şi oferă baza pentru toate portbagajele şi casetele de acoperiş MINI, arătând în acelaşi timp foarte bine.

EXPERIENŢĂ DE CONDUS

ÎNCARCĂ. PREGĂTEŞTE-TE DE START.

SENZAŢIILE MINI ELECTRIZANTE.

Pregăteşte-te pentru o viteză de reacţie palpitantă şi o manevrare precisă. Datorită centrului de greutate coborât şi a unei distribuţii optimizate a greutăţii care cresc dinamica, MINI Aceman integral electric te pregăteşte pentru o experienţă frumoasă de condus în oraş.

DETALII DE PERFORMANŢĂ.

MINI Aceman E
MINI Aceman SE
Putere 135 kW
290 Nm
160 kW
330 Nm
0-100 km/h 7,9 s. 7,1 s.
Vmax 160 km/h
170 km/h
Autonomie (WLTP)
305 km
406 km
AERODINAMICĂ ŞI AGILITATE REMARCABILE.

Partea de sub caroserie complet închisă şi contururile optimizate ajută modelul MINI Aceman integral electric să îmbunătăţească coeficientul de rezistenţă aerodinamică. Datorită proporţiilor sale compacte şi a centrului de greutate coborât, atinge un echilibru fin între putere, manevrabilitate şi eficienţă. Simte adrenalina pe măsură ce direcţia receptivă şi suspensia precisă te ajută să te strecori pe străzile întortocheate ale oraşului.

PARCARE ŞI MANEVRARE CU ÎNCREDERE.

Datorită razei de virare strânse, MINI Aceman integral electric este uşor de manevrat pe străzile înguste ale oraşului şi în spaţii limitate. În plus, deplasarea în oraş este chiar o joacă de copii acum, odată cu includerea asistentului la parcare în echiparea standard. Va găsi un loc de parcare pentru tine, iar apoi se va parca uşor în acest loc prin simpla apăsare a unui buton.

SIGURANŢĂ PE CARE TE POŢI BAZA.

MINI Aceman integral electric poate fi curajos şi jucăuş, dar când vine vorba de siguranţă, nu lasă nimic la voia întâmplării şi monitorizează continuu împrejurimile pentru a se asigura că totul este sub control:

 • Sistemul de avertizare la depăşirea benzii de rulare cu funcţia de revenire activă te avertizează atunci când ieşi de pe banda ta
 • Pilotul automat dinamic menţine automobilul tău MINI la o viteză constantă
 • Luminile de avarie se activează la o frecvenţă dublă în cazul în care este detectată o posibilă coliziune din spate
 • Funcţia opţională de ieşire în siguranţă detectează obiectele care se apropie şi te avertizează pe tine şi pe pasagerii tăi atunci când se deschid portierele
 • Pilotul automat activ opţional reglează distanţa până la automobilele din faţă

MODURI DE CONDUS MINI.

Cu o simplă apăsare a comutatorului, modurile de condus MINI îţi permit să adaptezi dinamica în funcţie de starea ta de spirit. Incluse ca parte a modurilor de experienţă MINI, fiecare dintre acestea are propriul aspect şi fundal sonor.

MODUL CORE.

O experienţă de condus MINI clasică şi confortabilă, cu o ambianţă sofisticată şi modernă.

MODUL GO-KART.

Inspirat de legendarul John Cooper Works, acest mod oferă o propulsie palpitantă cu o estetică motor-sport care induce adrenalină.

MODUL GREEN.

Sustenabilă, simplificată şi complet silenţioasă, aceasta este propulsia extra-eficientă care va face ca bateria ta să reziste mult timp.

EXPERIENŢĂ DIGITALĂ

INTERIOR PLIN DE VIAŢĂ.

Răsfaţă-ţi simţurile şi bucură-te de un joc de lumini, sunet şi senzaţii, optimizat pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. Transformă fiecare călătorie într-o experienţă digitală de neuitat. Bun venit în viitorul interactiv al MINI.

ASISTENTUL TĂU PERSONAL MINI ÎN AUTOMOBIL.

Spune „Hey MINI” sau apasă butonul de vorbire de pe volan şi activezi noul asistent vocal. Poţi alege între două opţiuni de vizualizare pe ecranul OLED, „MINI” – o imagine stilizată a unui MINI – şi noul asistent digital MINI cunoscut sub numele de „Spike”.

Cu Intelligent Personal Assistant poţi utiliza funcţii esenţiale cum ar fi:

• Navigaţia
• Apelurile telefonice
• Controlul temperaturii
• Accesarea informaţiilor referitoare la călătorie
• Verificarea stării vremii

GATA DE CONECTARE.

Condusul este uşor atunci când ai un însoţitor digital, precum şi acces la o serie de funcţii inteligente de conectivitate care sunt standard, fără costuri suplimentare, care oferă confort, siguranţă şi conectivitate. Şi dacă doreşti să îţi echipezi modelul tău MINI cu şi mai multe servicii digitale, poţi face upgrade oricând.

NAVIGAREA PRIN AGLOMERAŢIA ORAŞULUI.

Navigaţia noastră inteligentă, bazată pe cloud, este inclusă în echipamentele standard şi a fost îmbunătăţită în mod semnificativ, oferind în plus:

 • Introducerea intuitivă a destinaţiei
 • Calcularea în timp real a rutei, pe baza datelor de trafic
 • Afișarea navigației pe tot ecranul OLED
 • Colorarea hărții diferit în funcţie de modul de experienţă MINI selectat
 • Actualizări automate
CONECTEAZĂ-TE LA MINI APP.

Explorează o serie de funcţii inteligente, precum şi funcţii pentru modelele electrice, direct de pe smartphone-ul tău cu aplicaţia MINI App:

 • Beneficiezi de acces direct la Centrul tău de service MINI
 • Îţi poţi analiza stilul de condus şi poţi afla cum să îl faci mai sustenabil
 • Te poţi bucura de o planificare uşoară şi eficientă a călătoriei cu navigaţie şi hărţi
 • Beneficiezi de actualizări regulate cu caracteristici şi funcţii noi interesante
 • Poţi verifica starea automobilului tău şi îl poţi controla de la distanţă
DIGITAL KEY PLUS.

Acum poţi deschide modelul tău MINI doar apropiindu-te de el. Dacă alegi Digital Key Plus poţi beneficia de:

 • O cheie pe smartphone-ul tău care funcţionează în continuare ca o cheie tradiţională
 • Un standard ridicat de siguranţă cu ajutorul tehnologiei UWB (bandă ultra-largă)
 • Posibilitatea de a bloca sau debloca automat modelul tău MINI
 • O cheie care poate fi partajată cu familia sau prietenii prin SMS

PACHETUL MINI CONNECTED.

Du la alt nivel aventurile MINI cu o gamă din ce în ce mai largă de funcţii opţionale interesante:

• Aplicaţii de divertisment

• Streaming video şi de muzică

• „Spike” ca mod de vizualizare suplimentară a noului sistem de asistenţă digitală MINI

• Jocuri în maşină pentru până la 4 jucători

• Navigaţie MINI cu vizualizări cu animaţie 3D

• Vizualizarea traficului cu ghidare aproape de realitate

• Utilizarea aplicaţiilor în automobil, inclusiv date nelimitate

ÎNCĂRCARE ŞI AUTONOMIE

MERGI MAI DEPARTE CU MAI PUŢIN.

Cu o baterie complet încărcată, MINI Aceman integral electric poate atinge o autonomie de până la 406 km. Autonomia va varia în funcţie de obiceiurile de condus şi condiţiile de trafic. Modul în care conduci poate face o mare diferenţă în ceea ce priveşte autonomia ta disponibilă şi cât de repede este utilizată bateria.

UŞOR DE ÎNCĂRCAT, ORICÂND, ORIUNDE.

Încărcarea modelului tău MINI Aceman integral electric este simplă şi rapidă, aşa că eşti întotdeauna gata să pleci la drum. Fie că eşti acasă, la locul de muncă sau pe drum, explorăm cum poţi economisi bani şi să-ţi maximizezi autonomia.

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU.

Nu ai nevoie de o instalaţie sau o unitate complexă pentru a-ţi încărca automobilul acasă. Tot echipamentul de care ai nevoie este deja în automobilul tău. Dar cel mai simplu mod ar fi să foloseşti un Wallbox. Aşa că dacă eşti interesat să instalezi un MINI Wallbox de calitate premium sau un wallbox de la unul dintre partenerii noştri, vom fi bucuroşi să te ajutăm să găseşti un specialist în zona ta.

ÎNCĂRCARE ÎN DEPLASARE.

Poţi încărca rapid la numărul tot mai mare de staţii şi reţele publice de încărcare, utilizând cablul de încărcare CA disponibil la staţiile publice. Încărcătoarele CCS includ cablul de încărcare şi nu este necesar niciun alt echipament suplimentar. Datorită capacităţii practice de încărcare şi performanţei de încărcare stabile a modelului tău MINI, vei avea întotdeauna la îndemână mai multe opţiuni de încărcare indiferent de traseul ales.

ÎNCĂRCAREA LA LOCUL DE MUNCĂ.

Mulţi angajatori au ales mobilitatea electrică şi oferă un spaţiu de lucru cu adevărat modern, oferind încărcare pentru automobilele electrice pentru angajaţii lor. Acest lucru este văzut acum ca parte a beneficiilor şi avantajelor angajaţilor şi ajută la retenţia şi satisfacţia la locul de muncă. Dacă angajatorul tău nu a implementat încă încărcarea la locul de muncă şi există spaţiu, de ce să nu sugerezi că ar putea fi o mişcare bună? S-ar putea să existe oferte, reduceri şi alte stimulente disponibile pentru compania ta pentru a finanţa un program şi o infrastructură de încărcare.

CONECTEAZĂ-TE LA PUTEREA MINI APP.

MINI App facilitează:

• Găsirea celei mai apropiate staţii publice de încărcare şi navigarea până acolo

• Autentificarea cu aplicaţia MINI App la punctul de încărcare

• Gestionarea cerinţelor de încărcare

• Obţinerea de informaţii despre tarife şi estimări ale costurilor pentru staţiile publice de încărcare

• Monitorizarea de la distanţă a automobilului tău MINI atunci când este conectat la o staţie de încărcare şi determinarea momentului plecării

SUSTENABILITATE

NU EXISTĂ CALE DE ÎNTOARCERE.

ANGAJAMENTUL NOSTRU.

La MINI, ne angajăm să creăm un echilibru care să îmbrăţişeze performanţa MINI şi designul emblematic, cu acreditări de mediu solide. Acest angajament se naşte din acţiunile noastre. Oferim acum un interior complet prietenos cu animalele, fără piele, folosind materiale sustenabile, parţial reciclate. Tricotul nostru plat 2D pentru tablouri de bord, panouri portiere şi alte suprafeţe este realizată din fibre de poliester reciclate în proporţie de peste 90%. Şi roţile noastre de nouă generaţie sunt acum fabricate din aluminiu secundar de până la 30%.

ALTERNATIVE DE MATERIALE PRIETENOASE CU MEDIUL.

Interioarele prietenoase cu animalele sunt disponibile pentru automobilele MINI, deoarece acum putem oferi înlocuitori atractivi pentru piele. Suprafeţele inovatoare ale scaunelor, construite din materiale textile tricotate 100% reciclate, care oferă aceeaşi calitate premium şi confort ca pielea, asigură că nu există compromisuri în ceea ce priveşte aspectul, senzaţia la atingere şi funcţionalitatea. Iar noile noastre volane îndeplinesc toate criteriile exigente când vine vorba de aspect, uzură şi durabilitate.

ŢESĂTURI ŞI TEXTILE RECICLATE.

Panoul de bord şi cotierele din portierele noastre sunt acum echipate cu un material textil tricotat de calitate din fire de poliester reciclat. În urma unui proces inovator care transformă peste 90% din fibrele de poliester reciclate într-o ţesătură plată 2D, folosim apoi acest material textil pentru părţile tricotate ale panoului de bord şi panourile portierelor. Procesul foloseşte cu aproximativ 98% mai puţină apă decât bumbacul şi reduce emisiile de CO2 cu aproximativ 80% în comparaţie cu prelucrarea convenţională a poliesterului.

FOLOSIM ALUMINIU RECUPERAT.

Principiul nostru central în timpul procesului de proiectare şi de dezvoltare a produselor este „în primul rând, recuperat”. Până la 30% din aluminiul recuperat din deşeurile de aluminiu este folosit pentru jantele automobilelor noastre MINI de nouă generaţie. Împreună cu electricitatea verde utilizată, economisim aproximativ 90% din energia necesară în comparaţie cu producţia primară de aluminiu. Producţia secundară de aluminiu este asociată cu 95% mai puţine emisii cu efect de seră.

PERSONALIZARE

UN STIL ÎNDRĂZNEŢ.

Pe lângă faptul că oferim mai multe echipamente standard ca niciodată, variantele noastre de stiluri special concepute dau un suflu nou unic modelului MINI Aceman integral electric, atât la interior, cât şi la exterior.

STILUL
ESSENTIAL.

Intră în lumea MINI cu şi mai multe echipamente standard indispensabile față de până acum, atât la interior cât şi la exterior – inclusiv manevrabilitatea go-kart electrizantă.

 • O nouă paletă de culori exterioare
 • Plafon şi capace oglinzi în culoarea caroseriei
 • Panou de bord şi panouri portiere în Negru
 • Accente exterioare şi interioare în Argintiu Vibrant
 • Rama grilei în Negru

STILUL
CLASSIC.

Pentru cei care apreciază aspectul emblematic şi opţiunile de design atemporal ale modelelor MINI, acest stil aduce moştenirea premium MINI în prezent cu ajutorul funcţiilor tehnologice de ultimă generație şi al unei serii de detalii practice pentru condusul modern.

 • Panou de bord şi panouri portiere din material tricotat 3D uşor lucios în două tonuri Negru/Albastru
 • Scaune sport din piele Vescin/material textil de calitate superioară, cu model perforat, în Gri sau Negru
 • Volan sport cu trei spiţe, cu accente şi cusături în Argintiu Vibrant
 • Marginile grilei frontale în Negru lucios
 • Plafon contrastant opţional în Negru sau Alb sau multicolor

STILUL
FAVOURED.

Dacă preferi rafinamentul modern cu detalii sofisticate şi stil artizanal, îţi punem la dispoziţie selecţia noastră cea mai expresivă de stiluri.

 • Panou de bord şi panouri portiere din material tricotat cu model în două tonuri Petrol/Portocaliu
 • Scaune sport JCW din piele Vescin în Bej sau Petrol Închis cu ornamente şi cusături colorate
 • Volan sport cu trei spiţe, cu accente şi cusături în Argintiu Vibrant
 • Cutie pentru consola centrală
 • Rama grilei, protecţie faţă şi spate, şi alte accente exterioare, în Argintiu Vibrant
 • Plafon contrastant opţional şi capace oglinzi în Negru sau Alb şi plafon multicolor opţional

STILUL
JCW.

Inspirată de sporturile cu motor şi pregătită pentru şosea, selecţia de stiluri John Cooper Works conferă un aspect de circuit automobilului tău de zi cu zi.

 • Panouri portiere în Negru JCW
 • Panou de bord din material tricotat în Negru JCW cu model roşu
 • Scaune sport din piele Vescin perforată în Negru JCW cu model roşu şi tetieră/zona umerilor din material tricotat 2D în Gri
 • Volan sport JWC cu trei spiţe, din piele Vescin perforată cu cusături în Gri şi accente în Argintiu Vibrant
 • Cutie pentru consola centrală
 • Frâne JCW Sport în Negru cu emblemă JCW

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Da, poţi personaliza automobilul tău MINI Aceman după preferinţe cu o mare varietate de nuanţe de vopsea pentru caroserie. De asemenea, există opţiunea de a-i îmbunătăţi aspectul decorând plafonul cu gradientul nostru special în mai multe culori. Îl poţi personaliza şi mai mult în funcţie de stilul tău de viaţă cu o serie variată de opţiuni. De exemplu, pachetele de echipamente opţionale special concepute pentru a a-ţi permite să personalizezi şi mai mult automobilul tău MINI Aceman în funcţie de gusturile tale. Stilul Essential este disponibil standard. Poţi personaliza confortul, sportivitatea sau stilul automobilului tău MINI cu Stilurile Classic, Favoured sau JCW.

MINI Aceman este fratele mai mare al modelului MINI Cooper integral electric. Cu cinci uşi şi un interior surprinzător de spaţios, este extrem de versatil şi poate găzdui confortabil până la 5 pasageri adulţi. Pe lângă drumurile zilnice, este o opţiune excelentă pentru călătoriile cu prietenii sau pentru familiile tinere. În plus, MINI Aceman oferă în continuare experienţa palpitantă de go-kart cunoscută de la modelul mai mic MINI Cooper.

MINI Aceman oferă o versatilitate asemănătoare cu cea a modelului MINI Countryman – însă, datorită razei de bracare mai mici, este foarte agil şi mai uşor de manevrat în mediul urban. În plus, fiind cu 36 cm mai scurt decât MINI Countryman, MINI Aceman integral electric încape confortabil în spaţii mai mici, oferind mai multă flexibilitate în găsirea locurilor de parcare.

Da. Este primul crossover MINI integral electric, conceput anume aşa. Acesta este un nou tip de automobil care a fost dezvoltat special pentru deplasarea electrică. MINI Aceman a fost construit de la zero pentru a adopta mobilitatea electrică şi pentru a îmbina plăcerea de a conduce cu funcţionalitatea practică.

Când vine vorba de autonomie, MINI Aceman integral electric poate avea o autonomie de până la 406 km (WLTP). Este mai mult decât suficient pentru majoritatea călătoriilor pe care ţi le poţi imagina. Autonomia va varia în funcţie de obiceiurile tale de condus şi condiţiile de trafic. Modul în care conduci poate face o mare diferenţă în ceea ce priveşte autonomia ta disponibilă şi cât de repede este utilizată încărcarea.

MINI App este partenerul tău pentru un set extins de caracteristici şi funcţionalităţi relevante ale automobilului. Te conectează la modelul tău MINI şi oferă acces instantaneu la statusul acestuia. Poţi să consulţi când este termenul pentru următoarea revizie, să verifici autonomia electrică şi starea încărcării şi chiar să foloseşti MINI App ca Digital Key. Funcţia de servicii la distanţă permite căutarea automobilului tău, de exemplu într-o parcare mare, blocarea/deblocarea portierelor şi reglarea de la distanţă a climatizării. De asemenea, îţi oferă acces direct la Centrul tău de service MINI.

Da. În modelul tău MINI cu sistem de operare 9, poţi afişa şi utiliza aplicaţiile smartphone-ului tău conectat cu Android Auto sau Apple CarPlay în instrumentul central („MINI Interaction Unit”).

Da. Prin efectuarea Remote Software Upgrade în mod regulat, modelul tău MINI beneficiază de îmbunătăţiri ale calităţii şi, în funcţie de ţara de livrare, de model şi de echipamente, primeşte gratuit şi de la distanţă funcţii noi sau îmbunătăţiri funcţionale. Atunci când o versiune Remote Software Upgrade este disponibilă pentru automobilul tău, vei primi o notificare prin MINI App pe smartphone-ul tău şi în instrumentul central („MINI Interaction Unit”) al automobilului.

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

Suntem la distanță de un click. Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informațiile solicitate.

  INFORMAŢII PERSONALE

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  Sună un consultant:

  ALEGE MODELUL TĂU PREFERAT MINI:

  MINI CONNECTED.
  TAP INTO YOUR MINI.

  Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App.
  Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.


  AUTO COBĂLCESCU SRL
  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop