ALEGE MINI COOPER SE DE LA AUTO COBĂLCESCU.

100% COOPER CONCENTRAT.

Noul MINI Cooper pur electric reprezintă simplitatea în modul cel mai carismatic. Întruchipând abordarea noastră de design „mai puţin este mai mult”, am eliminat elementele superflue şi am redus, redus şi redus mai mult. Cu suprafeţele sale simple şi netede, liniile elegante şi proporţiile echilibrate, exteriorul a fost meticulos realizat într-o formă impresionantă şi sigură pe sine.
Am păstrat lucrurile cât se poate de simple, dar nu mai simple decât atât. Primul lucru pe care îl vei observa în interior este cât de curat şi concentrat este designul – la fel ca interiorul emblematic al modelului MINI clasic original. Totul a fost redus doar la elementele esenţiale, cu tabloul de bord subţire, dar spaţios, oferind fundalul superbului afişaj OLED şi cinci comutatoare care cuprind unitatea de interacţiune MINI.

GALERIE FOTOGRAFII.

FILM DE PREZENTARE.

All-electric MINI Cooper : Autonomie electrică (WLTP cumulat): 377 – 402; | Automobil aflat în faza de pre-producţie. Toate imaginile şi detaliile prezentate sunt preliminare şi doar în scop ilustrativ..
Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la ciclul de test WLTP în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 1151 / 2017 şi pot varia în funcţie de echipamentele selectate. Intervalul afişat consideră diferite configuraţii ale modelului ales şi nu face parte din nicio ofertă, ci au rol pur informativ şi de comparaţie.

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

Suntem la distanță de un click. Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informațiile solicitate.

  INFORMAŢII PERSONALE

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  Sună un consultant:

  ALEGE MODELUL TĂU PREFERAT MINI:

  MINI CONNECTED.
  TAP INTO YOUR MINI.

  Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App.
  Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.


  AUTO COBĂLCESCU SRL
  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop