ALEGE MINI COUNTRYMAN ELECTRIC DE LA AUTO COBĂLCESCU.

MINI LA MAXIMUM.

Am redus ce nu îşi mai găsea loc şi am amplificat toate lucrurile pe care le iubeşti cel mai mult la MINI Countryman pur electric. Ceea ce rămâne este aspectul robust, liniile elegante şi spiritul MINI 100% de nestăpânit. Acesta este SUV-ul construit pentru a te duce în locuri interesante, într-un confort extrem. Este partenerul tău de încredere, pur electric, cu mai multă neînfricare MINI Countryman – şi mai puţin din orice altceva.
Robust de frumos şi elegant fără efort, MINI Countryman pur electric se simte la fel de bine în oraş şi în aer liber. Poziţia sa de comandă este îmbogăţită de grila frontală octogonală, farurile uimitoare şi capota Power Dome. Consolele sale scurte şi contururile complexe conferă o definire şi o expresie mai subţiri siluetei sale elegante. Deoarece vine în patru stiluri diferite şi dacă îţi place şi cu tracţiune integrală, vei fi sigur că vei găsi partenerul potrivit pentru aventurile tale.

GALERIE FOTOGRAFII.

FILM DE PREZENTARE.

ALL ELECTRIC MINI COUNTRYMAN : Vehiculul este în pre-producţie. Toate imaginile şi detaliile prezentate sunt preliminare şi doar în scop ilustrativ
Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la ciclul de test WLTP în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 1151 / 2017 şi pot varia în funcţie de echipamentele selectate. Intervalul afişat consideră diferite configuraţii ale modelului ales şi nu face parte din nicio ofertă, ci au rol pur informativ şi de comparaţie.

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

Suntem la distanță de un click. Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informațiile solicitate.

  INFORMAŢII PERSONALE

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  Sună un consultant:

  ALEGE MODELUL TĂU PREFERAT MINI:

  MINI CONNECTED.
  TAP INTO YOUR MINI.

  Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App.
  Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.


  AUTO COBĂLCESCU SRL
  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop