ALEGE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID DE LA AUTO COBĂLCESCU.

O CĂLĂTORIE PLINĂ DE ENERGIE.

eVoluţia MINI continuă. Pleacă în aventura vieţii tale cu noul MINI Countryman Cooper SE ALL4. Am combinat agilitatea noastră distinctivă, versatilitatea sistemului de tracţiune integrală şi un motor electric, care poate produce putere instantanee cu emisii zero, pentru a ne asigura că fiecare călătorie este la fel de eficientă pe cât de electrizantă. Iar bateria de ultimă generaţie are o capacitate crescută de 10 kWh – astfel, poţi călători până la 57 km în modul pur electric. Îţi vei reduce amprenta de carbon, precum şi cheltuielile de zi cu zi. Mai mult de atât, taxa ta auto va fi semnificativ mai mică şi nu va trebui să plăteşti taxe pe aglomeraţie în oraşele care le percep.

GALERIE FOTOGRAFII.

FILM DE PREZENTARE.

MINI Countryman Plug-in Hybrid : Consum mixt de combustibil oficial: 1,9 l/100 km, Consum mixt de energie: 14,1 kWh/100km, Emisii medii de CO2: 44 g/km.
Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la ciclul de test WLTP în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 1151 / 2017 şi pot varia în funcţie de echipamentele selectate. Intervalul afişat consideră diferite configuraţii ale modelului ales şi nu face parte din nicio ofertă, ci au rol pur informativ şi de comparaţie.

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

Suntem la distanță de un click. Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informațiile solicitate.

  INFORMAŢII PERSONALE

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  Sună un consultant:

  ALEGE MODELUL TĂU PREFERAT MINI:

  MINI CONNECTED.
  TAP INTO YOUR MINI.

  Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App.
  Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.


  AUTO COBĂLCESCU SRL
  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop