ALEGE MINI COUNTRYMAN
DE LA AUTO COBĂLCESCU.

O DOZĂ MAI MARE DE MINI.

DESCOPERĂ DETALIILE

TOATE MOTIVELE MINI.

Exterior

MINIMALISM CONTEMPORAN.

Am redus ce nu îşi mai găsea loc şi am amplificat toate lucrurile pe care le iubeşti cel mai mult la MINI Countryman pur electric. Ceea ce rămâne este aspectul robust, liniile elegante şi spiritul MINI 100% de nestăpânit. Acesta este SUV-ul construit pentru a te duce în locuri interesante, într-un confort extrem. Este partenerul tău de încredere, cu mai multă îndrăzneală MINI Countryman – şi mai puţin din orice altceva.

BUN VENIT LA POWERDOME.

Robust de frumos şi elegant fără efort, MINI Countryman se simte la fel de bine în oraş şi în aer liber. Poziţia sa de comandă este îmbogăţită de grila frontală octogonală, farurile uimitoare şi capota powerdome. Consolele sale scurte şi contururile complexe conferă o definire şi o expresie mai subţiri siluetei sale elegante. Şi deoarece vine în patru stiluri diferite vei fi sigur că vei găsi partenerul potrivit pentru aventurile tale.

MINI LA MAXIMUM.

Salutaţi-l pe cel mai mare MINI al nostru din toate timpurile – atât ca dimensiune, cât şi ca maturitate. Acum cu 13 cm mai lung şi cu 8 cm mai înalt, MINI Countryman este o forţă de luat în seamă şi are spaţiu mai mult decât suficient pentru tot felul de planuri interesante cu sau fără familie şi prieteni.

UNICITATEA SE AFLĂ ÎN DETALII.

Oriunde te uiţi, există ceva interesant de descoperit. Jantele din aliaj uşor sunt mai îndrăzneţe, mai elegante şi mai aerodinamice. Şina convenabilă de plafon vine acum standard în negru lucios. Şi stâlpul C vine cu un design elegant. Şi cu patru opţiuni de stil din care să alegi, există un design MINI care te ajută să te exprimi – Essential, Classic, Favored sau JCW Style. Fiecare dintre acestea beneficiază de funcţii personalizate şi detalii de design adaptate.

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ COMPLETĂ.

Radiind încredere pură şi individualitate îndrăzneaţă, gama noastră de jante din aliaj uşor de 17”-20” (până la 21″ ca accesoriu) reprezintă MINI la intensitate maximă. Şi prin designul lor uşor şi prin utilizarea aluminiului reciclat, acestea contribuie la reducerea amprentei noastre de carbon sub diferite aspecte – atât în producţie, cât şi în timpul condusului.

„Abordarea noastră puristă şi progresivă combină simplitatea elementelor funcţionale cu emoţionalitatea pentru care este renumit MINI.”

Oliver Heilmer, şeful departamentului de design MINI

O PATĂ DE CULOARE DEASUPRA.

Modelele noastre MINI s-au remarcat întotdeauna în mulţime, iar MINI Countryman nu este diferit. Plafonul contrastant vine în mai multe opţiuni de culori distinctive şi este asociat cu un design elegant al stâlpului C. Deschiderea plafonului panoramic din sticlă în nuanţe de gri este o chestiune de atingere a unui buton, iar un deflector automat de vânt asigură echilibrul potrivit între libertate şi confort.

EŞTI ÎNTOTDEAUNA BINEVENIT.

Păşirea în modelul tău MINI Countryman este întotdeauna o ocazie specială. Când te apropii sau părăseşti automobilul tău MINI, există o orchestraţie de bun venit & la revedere care se potriveşte dispoziţiei tale. Aceasta include opţional farurile faţă şi stopurile spate cu trei semnături luminoase diferite, precum şi o proiecţie opţională a logo-ului atât din oglinzile pasagerului, cât şi din partea conducătorului auto.

Interior

RAFINAT LA ATINGERE.

Calitatea şi finisajele superioare definesc aspectului interiorului. Materialele premium, tehnologia avansată şi iluminarea ambientală plăcută se îmbină pentru a crea o experienţă de condus extrem de rafinată. Odată intrat, probabil că nu vei mai dori să cobori.

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU MODURILE TALE DE EXPERIENŢĂ MINI.

Calitatea şi finisajele superioare definesc aspectului interiorului. Materialele premium, tehnologia avansată şi iluminarea ambientală plăcută se îmbină pentru a crea o experienţă de condus extrem de rafinată. Odată intrat, probabil că nu vei mai dori să cobori.

OLED, OLED OLED OLED.

Inima care bate şi punctul focal al bordului tău este uimitorul ecran tactil OLED circular. Folosind tehnologia OLED de ultimă generaţie cu un diametru de 240 mm şi sticla sa de înaltă calitate, care îi conferă un aspect distinctiv, minimalist. Acesta serveşte ca un panou de instrumente şi ca centru de infotainment şi asistenţă la bord. Şi geometria rotundă este o premieră mondială.

RĂSFAŢĂ-TE CU UN INTERIOR NOU. SAU OPT.

Poţi decide exact ce experienţă de condus doreşti de fiecare dată când urci la volan. De la sportiv la super-eficient, există o serie de moduri de experienţă MINI care se potrivesc fiecărei nevoi, iar fiecare are propriul aspect captivant reproiectat.

ELEGANT ŞI SUSTENABIL. PENTRU CONFORTUL TĂU.

Cu patru opţiuni de stil din care să alegi, există un design MINI care te ajută să te exprimi – Essential, Classic, Favored sau JCW Style. Fiecare dintre acestea beneficiază de funcţii personalizate şi detalii de design adaptate pentru orice, de la bord şi volan, până la tapiţeria scaunelor şi capitonajul plafonului.

Cu noua noastră estetică textilă, dorim să experimentezi o senzaţie autentică de căldură şi bunăstare în interiorul automobilului tău MINI. Ţesătura este realizată din materiale reciclate de înaltă calitate şi tricotată cu o tehnică unică 2D. Oferă o experienţă tactilă de lux şi mai multe opţiuni de design şi serveşte drept suport perfect pentru proiecţii în diferite moduri de experienţă MINI.

DOAR COMUTĂ.

Tot ce ai nevoie este la o apăsare de comutator distanţă – de la frâna de mână la treptele de viteză la modurile de experienţa MINI şi multe altele. Cele cinci comenzi intuitive au fost revizuite şi reproiectate şi sunt acum chiar mai uşor de atins, de utilizat şi de încercat.

MANEVRABILITATE CU SENZAŢIA DE GO-KART.

Distracţia începe în momentul în care apuci volanul. Inspirat de clasicul MINI atemporal, l-am reproiectat, reducând uşor dimensiunea pentru a-ţi oferi un sentiment şi mai intens, clasic-contemporan de MINI go-kart. Şi în loc de o a treia spiţă, are acum o curea elegantă şi decorativă din material textil. Panoul de control din stânga îţi permite să activezi sistemele inteligente de asistenţă, iar panoul de control din dreapta te ajută să controlezi funcţiile de divertisment şi de comunicare.

CREAREA DE NOI CĂI CU MATERIALE NOI.

MINI stabileşte o estetică cu totul nouă prin utilizarea textilelor. Noul material pe care îl folosim pe bord şi pe panourile portierelor creează o ambianţă deosebit de confortabilă. Ţesătura este de înaltă calitate şi uşor de curăţat. Oferă o experienţă tactilă de lux şi mai multe opţiuni de design şi serveşte drept suport perfect pentru proiecţiile tale captivante în diferitele moduri de experienţă MINI. Şi vom continua să explorăm modalităţi suplimentare de a dezvolta materiale care îndeplinesc criteriile exigente în ceea ce priveşte atingerea, aspectul şi rezistenţa la uzură.

Spaţiu şi versatilitate

MAI ÎNALT. MAI LUNG. ŞI MAI INTELIGENT.

Am făcut mai mult loc pentru toate planurile tale interesante. Noul MINI Countryman este cu 13 cm mai lung şi cu 8 cm mai înalt, cu până la 25% mai mult spaţiu pentru încărcătură. Datorită designului redus şi utilizării inteligente a spaţiului, există şi mai mult spaţiu de depozitare, aşa că orice doreşti să iei cu tine pentru a-ţi face călătoria mai confortabilă sau mai distractivă, poţi.

CONFORT ŞI COMODITATE INTELIGENTE.

Designerii noştri au venit cu un sistem inteligent Travel & Comfort care permite montarea rapidă şi uşoară a diferitelor ataşamente. Suporturile pentru tablete, umeraşele şi cârligele universale pentru genţi pot fi ataşate în siguranţă de spătarele scaunelor din faţă. Există suporturi de pahare pliabile inteligente – iar acum mesele pliabile pot fi ataşate ca suprafeţe de lucru sau de depozitare.

PLIAZĂ ŞI ÎNCARCĂ.

MINI Countryman extrem de versatil este mai mult decât generos când vine vorba de spaţiu. Are spaţiu pentru cinci adulţi cu picioare lungi, iar bancheta din spate se rabatează pentru a crea spaţiu suplimentar sau mai mult loc la picioare. Poţi crea şi mai mult spaţiu pentru picioare sau încărcătură prin glisarea banchetei din spate înapoi sau înainte cu până la 13 cm. Indiferent de ceea ce planifici, poţi modifica rapid şi uşor aspectul pentru a se potrivi nevoilor tale.

ASUL SPAŢIULUI.

Maximizează capacitatea de bagaje a automobilul tău MINI şi pregăteşte-te pentru următoarea ta aventură. Poţi transporta aproape orice şi tot cu suporturile şi cutiile noastre MINI pentru plafon. Suportul MINI pentru biciclete cu montare în spate, de exemplu, poate transporta mai multe biciclete. Este uşor şi robust, cu o acţiune simplă de clic şi funcţia de înclinare care permite accesul uşor la portbagaj.

ÎNĂLŢAREA PLAFONULUI.

De asemenea, este mai lung. Ai mult mai mult spaţiu pe plafon. Şinele pentru plafon MINI vin acum standard şi fac aventurile modelului tău MINI Countryman şi mai facile. Acestea vin în negru lucios şi oferă baza pentru toate portbagajele şi casetele de acoperiş MINI, arătând în acelaşi timp grozav.

Experienţă de condus

AVENTURILE TE AŞTEAPTĂ.

Spectaculoasa tehnologie MINI TwinPower Turbo îţi oferă puterea, eficienţa şi acea senzaţie aparte oricând te urci la volanul noului MINI Countryman.

PUTERE ŞI PERFORMANŢĂ PE ŞOSEA ŞI OFFROAD.

De la parcări la parcuri naţionale, noul MINI Countryman are puterea, spontaneitatea şi o direcţie receptivă pentru a călători în stil mare. Fiecare curbă este o experienţă care creşte adrenalina, de la drumurile sinuoase de munte până la sensurile giratorii din oraş. Şi dacă alegi o tracţiune integrală ALL4, poţi alege cele mai pitoreşti trasee.

DETALII DE PERFORMAŢĂ.
MOTOARE MINI TWINPOWER TURBO.

MINI Countryman îţi pune la dispoziţie puterea şi eficienţa tehnologiei MINI TwinPower Turbo. Acestea nu doar ies în evidenţă, ci se detaşează cu mult de restul. Aşadar, prinde putere cu motorul care se potriveşte cu stilul tău de viaţă, cu stilul de condus şi călătoriile tale cele mai frecvente.

TRACŢIUNE INTEGRALĂ ALL4.

Sistemul de tracţiune integrală ALL4 distribuie dinamic puterea între toate roţile, asigurându-ţi tracţiune şi aderenţă pe orice suprafeţe. Şi dacă detectează orice pierdere de tracţiune din cauza suprafeţelor umede sau îngheţate, schimbă puterea în mod dinamic după cum este necesar. Acest lucru îţi permite să profiţi de natura robustă şi aventuroasă a modelului tău MINI Countryman. Deci, indiferent de prognoză, rămâi în control – şi în elementul tău.

ASISTENŢĂ LA CONDUS.

Driving Assistant opţional este ca şi cum aţi avea o pereche suplimentară de ochi. Te avertizează despre automobile în „unghiul mort” şi dacă este necesar, te ajută în mod activ prin direcţionarea modelului tău MINI înapoi pe bandă. În plus, ajută la detectarea traficului care traversează în spatele tău atunci când te deplasezi spre înapoi cu modelul tău MINI. Pachetul Driving Assistant Plus include sisteme inteligente de asistenţă bazate pe camere video şi radar. Face ajungerea la destinaţie mai relaxantă prin menţinerea în mod automat a vitezei dorite, a benzii de circulaţie şi a distanţei faţă de automobilul din faţă.

Cu Driving Assistant Professional te poţi relaxa. Îţi oferă asistenţă în tot felul de condiţii de trafic fără a fi nevoit să renunţi la control.

MODURI DE EXPERIENŢĂ MINI PENTRU ŞOSELE.

Ca echipament standard, există trei moduri de experienţă MINI din care să alegi pentru a valorifica diferitele caracteristici ale modelului tău MINI Countryman şi pentru a se potrivi traficului şi nevoilor tale actuale. Fiecare are propriul aspect dedicat.

Experienţă digitală

UN SALT CUANTIC DIGITAL.

Răsfaţă-ţi simţurile şi bucură-te de un joc de lumini, sunet şi senzaţie optimizat pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. Transformă fiecare călătorie într-o experienţă digitală de neuitat. Bun venit în viitorul interactiv al MINI.

Noul sistem de operare MINI 9 deschide o experienţă de utilizator complet nouă şi intuitivă şi se asigură că eşti conectat şi ai mai mult control ca niciodată – în fiecare călătorie. Este optimizat pentru interacţiunea ta cu ecranul tactil OLED rafinat şi cu MINI Intelligent Personal Assistant folosind vocea ta, astfel încât acum te bucuri de mai multă personalizare inteligentă şi emoţie decât oricând.

CONDU UN MINI DIFERIT DE FIECARE DATĂ. ÎNCEARCĂ UN INTERIOR NOU. SAU OPT.

Creează o experienţă unică, multi-senzorială pentru tine şi pasagerii tăi. Intră în diferite lumi extraordinare în interiorul MINI Countryman. Fiecare mod îşi urmează propriul design creativ. Iar cu modul Personal poţi chiar să foloseşti MINI App pentru a-ţi selecta propriile imagini din galeria smartphone-ului tău pentru fundalul unităţii de interacţiune MINI. Culorile luminii ambientale se ajustează automat pentru a se potrivi imaginilor pe care le alegi. Aşa că răsfaţă-te şi adu interiorul la viaţă.

ASISTENTUL TĂU PERSONAL MINI ÎN AUTOMOBIL.

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT – ACOMPANIAT VIZUAL DE MINI.

Un asistent vocal cu funcţii complete şi-a găsit drumul în habitaclul modelelor MINI pentru prima dată. MINI Intelligent Personal Assistant poate fi activat folosind mesajul de salut „Hey, MINI” sau apăsând butonul Push-to-Talk de pe volan. Interacţiunea controlată prin voce pe afişajul circular OLED ia forma unei animaţii cu elemente grafice, tipografie şi un avatar. În ceea ce priveşte ecranul, conducătorii auto pot alege între „MINI” – o imagine stilizată a unui MINI – şi noul asistent digital MINI cunoscut sub numele de „Spike”.

MINI Intelligent Personal Assistant operează funcţiile cheie ale automobilului tău MINI, cum ar fi navigaţia, telefonia, radioul sau chiar controlează temperatura. Poate că trebuie să ştii ceva despre călătoria ta. Vremea. Sau ai o cerere specială. Chiar dacă este doar pentru o mică discuţie sau vrei să auzi o glumă.

GATA DE CONECTARE.

Condusul este uşor atunci când ai un însoţitor digital, precum şi acces la o serie de funcţii inteligente de conectivitate care sunt standard, fără costuri suplimentare, care oferă confort, siguranţă şi conectivitate. Şi dacă doreşti să îţi echipezi modelul tău MINI cu şi mai multe servicii digitale, poţi face upgrade oricând.

NAVIGAŢIE MINI.

Sistemul de navigaţie inteligent bazat pe cloud, disponibil standard, oferă performanţe semnificativ îmbunătăţite şi permite o introducere a destinaţiei deosebit de intuitivă. Permite calcularea rapidă şi dinamică a rutei pe baza datelor precise de trafic în timp real furnizate la intervale scurte de timp, care sunt apoi combinate cu modele predictive. Când este selectată aplicaţia de navigare, harta umple întregul afişaj OLED. Culoarea hărţii afişate se adaptează pentru a se potrivi cu modul MINI Experience selectat. Actualizat automat la cele mai recente disponibile, acest sistem nu numai că îţi economiseşte timp, ci te ajută cu ghidarea traseului optimizată pentru încărcare.

CONECTEAZĂ-TE LA MINI APP.

Apropie-te mai mult ca niciodată de automobilul tău MINI cu MINI App. Accesează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi convenabile oriunde şi oricând îţi doreşti, direct prin smartphone-ul tău. Designul său modern, operarea intuitivă şi gama extinsă de funcţii îl fac uşor de utilizat, permiţându-ţi să te bucuri de mobilitate fără griji – oricând şi oriunde. În plus, conducătorii auto MINI cu dispozitive compatibile pot folosi acum MINI App ca cheie digitală pentru a-şi debloca şi încuia automobilul MINI şi multe altele.

Digital Key Plus.

Acum poţi deschide modelul tău MINI doar apropiindu-te de el. Digital Key Plus, opţional, foloseşte tehnologia ultra-wideband (UWB) cu un standard ridicat de siguranţă şi funcţionează în acelaşi mod ca un suport pentru cheie tradiţional. Deci, dacă te afli în apropiere, iar telefonul este în buzunar sau într-o geantă, acesta va debloca automat automobilul tău MINI şi apoi îl va bloca din nou când pleci. Mai mult, poţi partaja cheia cu familia sau prietenii prin intermediul unui mesaj text simplu.

VREI MAI MULTĂ CONECTIVITATE?

Împreună cu pachetul opţional MINI Connected, ai acces la o gamă tot mai mare de funcţii practice şi aplicaţii de divertisment, inclusiv opţiuni pentru jocuri, muzică şi streaming video.

De asemenea, acum poţi aştepta cu nerăbdare o formă de jocuri în maşină care este unică în sectorul auto. Conducătorii auto şi pasagerii pot juca aşa-numitele jocuri casual în aplicaţia AirConsole atunci când automobilul este în staţionare.

Aplicaţiile de streaming muzical precum Spotify şi Amazon Music au fost adaptate la sistemul de operare MINI 9, astfel încât să se integreze perfect în unitatea rotundă de interacţiune MINI, permiţând clienţilor MINI să se bucure de o experienţă de streaming de muzică intuitivă şi atractivă vizual.

Apple CarPlay şi Android Auto sunt, de asemenea, disponibile în sistemul de operare MINI 9 pentru conectivitate wireless pentru smartphone. Pe lângă faptul că apar pe unitatea de interacţiune MINI, informaţiile relevante pot fi afişate şi pe Head-Up Display disponibil opţional.

MODERNIZEAZĂ MODELUL TĂU MINI ORICÂND.

Acum poţi rezerva în mod flexibil funcţii şi pachete suplimentare de conectivitate după ce ai achiziţionat automobilul tău MINI datorită MINI Remote Software Upgrade. Şi dacă ai instalat hardware-ul corespunzător, poţi experimenta automobilul tău MINI şi cu alte funcţii digitale premium excelente, cum ar fi Driving Assistant Plus, Asistentul pentru faza lungă şi Pornirea motorului de la distanţă.. Opţiunile de modernizare şi conţinutul pot varia în funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului.

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Păstrează automobilul tău MINI la zi.

Poţi primi gratuit actualizări software şi îmbunătăţiri prin satelit pentru automobilul tău MINI. În funcţie de ţară, model, echipamente şi starea automobilului, poţi chiar să fii eligibil să primeşti gratuit funcţii noi sau îmbunătăţiri funcţionale suplimentare cu regularitate.

Personalizare

EXPRIMĂ-TE.

Nu numai că oferim mai multe echipamente standard ca niciodată, ci am rafinat şi purificat şi variantele noastre de stiluri. Acestea dau viaţă noului MINI Countryman, atât la interior, cât şi la exterior, în moduri foarte aparte.

ESSENTIAL
STIL.

Intrarea ta în lumea MINI cu mai multe echipamente standard ca niciodată. Stilul Essential porneşte de la păstrarea unei estetici îngrijite, clare şi simple. Componentele funcţionale cheie din interior şi de la exterior strălucesc în culoarea Argintiu Vibrant, care înlocuieşte culoarea cromată, marcând tranziţia MINI către materiale mai sustenabile. Iar noua paletă de culori exterioare scot în evidenţă modernitatea noii generaţii MINI.

CLASSIC
STIL.

Pentru cei care apreciază aspectul emblematic şi opţiunile de design ale modelelor MINI . Stilul Classic aduce moştenirea premium a modelelor MINI în prezent. În premieră pentru MINI, interiorul este decorat cu un material textil modern 2D tricotat. Materialul tricotat în două tonuri – negru/albastru – de pe panoul de bord şi de pe portiere contrastează într-un mod jucăuş cu scaunele din piele Vescin de înaltă calitate, disponibile în gri sau negru, care sunt decorate cu un model perforat în stil croşetat. Aspectul volanului sport cu trei spiţe este scos în evidenţă de cusături şi accente în Argintiu Vibrant. La exterior, marginile grilei sunt colorate în negru lucios, iar logo-ul MINI colorat în Argintiu Vibrant completează aspectul. De asemenea, ai opţiunea de a configura un plafonul într-o culoare contrastantă.

FAVOURED
STIL.

Dacă te pasionează detaliile moderne şi sofisticate, materialele noastre premium care vin la pachet cu stilul Favoured scot în evidenţă contrastele şi suprafeţele interioare complexe. Cel mai expresiv stil pe care îl oferim beneficiază de un panou de bord tricotat realizat din ţesături reciclate. Asigurând rafinament de cea mai înaltă calitate, scaunele sport din piele Vescin perforată sunt disponibile în diferite culori şi sunt prevăzute cu cusături cu accent tradiţional. La exterior, accentele în Argintiu Vibrant conferă un aspect premium. De asemenea, ai opţiunea de a configura un plafonul într-o culoare contrastantă.

JCW
STIL.

Inspirat de sporturile cu motor şi pregătit pentru şosea, stilul JCW conferă un aspect de circuit automobilului tău de zi cu zi. Faţa şi spatele au un design unic pentru a scoate în evidenţă statutul său sportiv. Marginile grilei şi logo-ul colorate în negru lucios, combinate cu plafonul opţional disponibil în culoarea contrastantă Roşu Chili, îi conferă un aspect general care inspiră putere. Te cucereşte cu o singură privire. Când intri în automobil, scaunele sport MINI decorate cu material tricotat şi piele Vescin îţi conferă acea senzaţie exclusivistă de maşină de curse. Combinaţia de culori JCW negru şi roşu acoperă şi panoul de bord şi panourile portierelor. Şi poţi lua virajele ca un profesionist cu ajutorul volanului sport JCW negru din piele Vescin perforată, decorat cu accente în Argintiu Vibrant şi cusături roşii.

CONDU UN MINI DIFERIT DE FIECARE DATĂ.

Relaxează-te într-un spaţiu la interior complet nou. Tehnologia de ultimă oră, inteligenţa şi materialele calde se combină într-un mod unic cu designul digital pentru a-ţi permite să te ocupi fără probleme de viaţa digitală de zi cu zi. Te poţi bucura de până la opt lumi diferite datorită utilizării orchestrate a luminii, a propriilor configurări şi a setărilor de propulsie.

MODURI DE EXPERIENŢĂ MINI PENTRU MOMENTE INTENSE MINI.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Acesta este clasificat ca „MINI SUV” sau crossover subcompact – cea mai mică clasă de SUV cu caroserie montată pe şasiu separat – şi este conceput pentru utilizare off-road graţie sistemului de tracţiune integrală ALL4. Se poate spune că MINI Countryman este un mare SUV mic. Datorită modului creativ în care MINI utilizează spaţiul, acesta foloseşte eficient fiecare centimetru disponibil. Plafonul înalt îi oferă chiar şi celui mai înalt conducător auto spaţiu suficient pentru cap, există mult spaţiu pentru picioare, iar interiorul lat oferă pasagerilor o mulţime de spaţiu pentru a-şi găsi locul. Este unul dintre cele mai mari SUV-uri mici şi în partea din spate, putând transporta confortabil doi adulţi înalţi în spatele a două persoane de dimensiuni similare aşezate pe scaunele din faţă. Bancheta din spate se rabatează pentru a crea spaţiu suplimentar pentru bagaje sau pentru pasageri, cu un volum de până la 1.390 de litri. Este o maşină de familie utilă cu un aspect premium, dar suficient de rezistentă, robustă şi versatilă pentru a-ţi permite să te distrezi pe teren accidentat.

Sistemul de tracţiune integrală ALL4. Sistemul ALL4 este un sistem de tracţiune integrală electro-hidraulică care utilizează o pompă hidraulică gestionată electronic, amplasată pe puntea spate, pentru a distribui cuplul la roţile din faţă şi din spate. Acesta împarte în mod implicit puterea motorului între roţile din faţă şi cele din spate în proporţie de 50/50, dar redistribuie 100% din putere către roţile din faţă la cerere. Acest lucru îţi asigură tot controlul de care ai nevoie pe orice tip de drum şi în toate anotimpurile.

Garda la sol sau înălţimea de rulare a unui automobil măsoară cea mai mică distanţă dintre partea inferioară a caroseriei (şasiu) şi şosea. Astfel, acesta defineşte cea mai joasă parte a automobilului tău MINI faţă de sol. Garda la sol fără încărcătură a modelului MINI Countryman este de 165 mm, ceea ce este optim dacă ai de gând să te deplasezi mult pe drumuri accidentate sau dacă te confrunţi cu suprafeţe denivelate şi gropi.

Gama noastră de jante din aliaj elegante sau sportive de 17-20“ (până la 21″ opţional) îţi va îmbunătăţi foarte mult deplasarea şi va conferi automobilului tău MINI Countryman un aspect îndrăzneţ şi unic. Trebuie doar să selectaţi performanţa motorului tău şi apoi să alegi un model din selecţia de roţi sezoniere corespunzătoare pentru iarnă şi vară. Ca mărime de uz general, s-ar putea să consideri că varianta de 16″ este cea mai versatilă. Dar dimensiunea roţii este subiectivă, deoarece depinde de gusturile tale în materie de design şi de priorităţile tale. Consultă MINI Auto Cobălcescu pentru mai multe informaţii. Poţi chiar să faci un test drive ca să vezi şi să simţi diferenţa.

Da, poţi să măreşti foarte mult spaţiul de depozitare adăugând un suport pentru biciclete. Suportul MINI pentru biciclete cu montare în spate poate transporta mai multe biciclete. Este uşor şi robust, cu o acţiune simplă de clic şi funcţia de înclinare care permite accesul uşor la portbagaj.

VEZI MODELELE DISPONIBILE DIN STOCUL AUTO COBĂLCESCU.


Negru Midnight II

Combinatie Vescin /stofa !gri/albastru

1499 cm3

125 kW (170 CP)

Automată
PREȚ: 39.765 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Trim Clasic
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman C


Argintiu Melting III

Combinație Vescin/ stofă JCW negru

1499 cm3

125 kW (170 CP)

Automată
PREȚ: 40.918 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • John Cooper Works Trim
 • Paket L
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Jante de 19” JCW Runway Spoke negre
 • MINI Experience Modes
 • Sistem audio Harman Kardon
 • Repair Inclusive- 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman E


Argintiu Melting III

Combinatie Vescin/stofa negru/albastru


150 kW ( 204 CP)

Automată
PREȚ: 43.101 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Trim Clasic
 • Volan încălzit
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman E


Verde Smokey

Combinatie Vescin /stofa !gri/albastru


150 kW ( 204 CP)

Automată
PREȚ: 44.161 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Trim Clasic
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman E


Albastru Blazing

Vescin maro Vintage


150 kW ( 204 CP)

Automată
PREȚ: 44.807 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Jante de 19″” Kaleido Spoke in 2 nuante
 • Volan încălzit
 • Acoperiș Negru
 • Scaune sport John Cooper Works
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Plasă de separare în portbagaj
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman S ALL4


Verde Smokey

Vescin maro Vintage

1998 cm3

160 kW (218 CP)

Automată
PREȚ: 47.043 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Favoured Trim
 • Capacitate mărită a rezervorului
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman S ALL4


Verde British Green IV

Vescin maro Vintage

1998 cm3

160 kW (218 CP)

Automată
PREȚ: 47.043 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Favoured Trim
 • Capacitate mărită a rezervorului
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman S ALL4


Argintiu Melting III

Combinatie Vescin /stofa ! JCW negru

1998 cm3

160 kW (218 CP)

Automată
PREȚ: 47.178 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • John Cooper Works Trim
 • Suspensie adaptivă
 • Volan John Cooper Works
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Pachet oglinzi
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garantie extinsa)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman S ALL4


Gri Legend

Combinatie Vescin /stofa ! JCW negru

1998 cm3

160 kW (218 CP)

Automată
PREȚ: 48.069 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • John Cooper Works Trim
 • Volan încălzit
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman SE ALL4


Albastru Blazing

Vescin maro Vintage


225 Kw (306 CP)

Automată
PREȚ: 50.221 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Favoured Trim
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Sistem de asistență Plus
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

Nu ezita să ne contactezi:

Sună un consultant:

MINI Countryman C


Negru Midnight II

Vescin Dark Petrol

1499 cm3

125 kW (170 CP)

Automată
PREȚ: 40.579 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Favoured Trim
 • Paket L
 • Scaune spate, reglabile
 • Jante de 19” Kaleido Spoke în 2 nuanțe
 • MINI Experience Modes
 • Sistem audio Harman Kardon
 • Repair Inclusive- 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

MINI Countryman C


Verde Smokey

Vescin Bej

1499 cm3

125 kW (170 CP)

Automată
PREȚ: 40.918 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Favoured Trim
 • Paket L
 • Sistem de acces Confort
 • Jante de 19″ Kaleido Spoke în 2 nuanțe
 • Sistem navigație MINI cu realitate augumentată
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km (garanție extinsă)

MINI Countryman C


Alb Nanuq

Combinație Vescin /stofă ! JCW negru

1499 cm3

125 kW (170 CP)

Automată
PREȚ: 42.013 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • John Cooper Works Trim
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Geamuri fumurii spate
 • Pachet oglinzi
 • Scaune incălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display
 • Repair Inclusive – 4 ani/200.000 km

MINI Countryman SE ALL4


Verde British Green IV

Vescin maro Vintage


225 Kw (306 CP)

Automată
PREȚ: 49.807 Euro + TVA

Printre dotările modelului ales vei regăsi:

 • Favoured Trim
 • Sistem de acces Confort
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Pachet oglinzi
 • Scaune incălzite pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Asistent Parcare Plus
 • Sistem audio Harman Kardon
 • MINI Head-Up Display

ALEGE MODELUL TĂU PREFERAT MINI:

MINI CONNECTED.
TAP INTO YOUR MINI.

Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App.
Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.


AUTO COBĂLCESCU SRL
CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop