MINI INTEGRAL ELECTRIC. PROMISIUNI ÎNDEPLINITE.

22.500 EURO TVA INCLUS, LIVRARE DIN STOC SI EXTRA BENEFICII.

ENTUZIAST. PLIN DE PASIUNE. CUPLU INSTANT. PERFORMANŢĂ ULUITOARE. Toate motivele pentru a-ți pune în mișcare imaginația. Designul emblematic a lui MINI Cooper, în versiunea sa integral electrică te așteaptă să-l descoperi, gata de aventură și momente de neuitat. MINI pur electric se remarcă prin combinația irezistibilă de materiale premium, cuplu instant și agilitate deosebită, oriunde te-ai afla.

Dinamic şi silențios în acelaşi timp, MINI Cooper SE îţi oferă experienţa de condus a exploratorului cu spirit liber. La volanul lui orice curbă se trăiește la intensitate maximă. Într-o configuraţie specială, centrul său de greutate coborât îmbunătăţeşte stabilitatea şi manevrabilitatea atât în oraș cât și la drumuri lungi.

Acest model poate fi comandat acum la prețul de 22.500 euro (TVA inclus). Alege-l acum în oferta limitată cu Ecotichet 2023 la MINI Auto Cobălcescu.

În plus, la comanda acestui model îți oferim și un pachet de beneficii în valoare de până la 300 euro (TVA inclus), un CADOU de bun venit în Familia MINI Auto Cobălcescu.

* Oferta este valabilă pentru comenzi în configurația propusă de dealerul MINI Auto Cobălcescu. Prețul final este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii în euro a eco-tichetului în valoare de 57.000 lei (Rabla Plus 2023 pentru două mașini casate Euro 3 / Euro 4 cu vechime mai mare de 15 ani) și a reducerii comerciale oferite de MINI Auto Cobălcescu. Obținerea primei de casare și a ecotichetului cade în sarcina cumpăratorului. Pentru mai multe detalii, te rugăm să te adresezi dealerului.

SOLUȚIE FINANȚARE PERSOANE JURIDICE.

BENEFICII.
 • 2,99% dobândă fixă pe 36 de luni
 • Avans 20%
 • Garanție extinsă pe 3 ani
* Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerul MINI Auto Cobălcescu și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.09.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.
** Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerul MINI Auto Cobălcescu. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

DESCOPERĂ INTERIORUL.

DESCOPERĂ EXTERIORUL.

PACHET BENEFICII MINI STARTER.

 • Charging Bonus (card încărcare auto în rețeaua publică E Drive).
 • 10% reducere pe viață la comenzile de Accesorii originale MINI și produse Lifestyle oferite de MINI Auto Cobălcescu.
 • Cadou – Accesorii Originale MINI:

Covoraşe faţă MINI All Weather Negru Essential

Covoraşe spate MINI All Weather Negru Essential

Tăviță MINI pentru portbagaj

Breloc MINI Wing logo

CONTACTEAZĂ-NE.

Vrei să te convingi că MINI pur electric este cea mai potrivită alegere pentru tine? Foarte simplu, ieși cu el la o tură prin oraș! Trimite-ne o solicitare pentru un drive test cu acest model. În limita locurilor disponibile, te poți bucura de o experiență MINI electric completă.

  Tip solicitare

  INFORMAŢII PERSONALE

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  Sună un consultant:

  MINI CONNECTED.
  TAP INTO YOUR MINI.

  Apropie-te mai mult ca niciodată de MINI-ul tău cu noua aplicaţie MINI App.
  Explorează o gamă variată de conexiuni şi funcţionalităţi confortabile oriunde şi oricând doreşti, direct prin smartphone-ul tău.


  AUTO COBĂLCESCU SRL
  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop