NOUL MINI COUNTRYMAN.

CU RATĂ LUNARĂ 399 € + TVA.

INSPIRĂ-TE.

Noul MINI Countryman a sosit şi este gata să-ţi fie cel mai de încredere partener de călătorie. Indiferent dacă alegi să călătoreşti prin oraş sau să descoperi natura şi traseele off-road aventuroase – noul MINI Countryman este mereu alături de tine. Extrem de spaţios şi versatil, acum a fost reconceput pentru a-te surprinde şi mai mult. Eşti gata să te laşi inspirat?

…..

…..

Nu este nevoie să faci compromisuri. Poţi lua cu tine tot ce ai nevoie. Noul MINI Countryman este un aventurier îndrăzneţ, echipat cu încrederea pentru a putea călători oriunde. Îţi oferă destul spaţiu pentru cinci persoane, bagaje şi toate momentele memorabile pe care vei dori să le păstrezi. Este pur şi simplu perfect pentru un stil de viaţă activ alături de prietenii tăi şi familia ta.

…..

399 € / LUNĂ + TVA.

CASCO şi Asigurare GAP nu sunt incluse.
Garanţie extinsă BRI inclusă.

Preţul de vânzare: 32.578 € + TVA
Avans: 10,9 %
Valoare reziduală garantată (plată finală opţională)
Durată: 36 luni
Rată de dobândă: 4,69% p.a. fixă

Bucură-te de o nouă experienţă la drum alegând unul dintre nivelurile de echipare disponibile pentru acest model: Salt, Pepper sau Chili. Fiecare nivel de echipare include variaţiuni privind sistemele, ornamentele interioare şi jantele incluse. De asemenea, îţi poţi personaliza şi mai mult maşina alegând unul dintre pachetele MINI Yours sau MINI JCW, precum şi pachetele Connected Services pentru accesul la integrarea telefonului mobil şi la serviciile Concierge, şi Connected Navigation, echipament dedicat îmbunătăţirii experienţei de navigaţie la bord.

…..

ALEGE CALEA HIBRIDĂ.
ECOTICHET 20.000 LEI.

Noul MINI Countryman este, de asemenea, disponibil şi în versiunea Plug-in Hybrid – pentru cei dornici să protejeze mediul înconjurător. Propulsat atât de un motor cu ardere internă, cât şi de un motor electric, MINI Countryman SE îţi oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: călătorii prin oraş cu zero emisii de noxe şi asigurarea destinaţiilor lungi folosind motorul cu ardere internă.

PUTERE: 220 CP (162 kW)
AUTONOMIE ÎN MOD ELECTRIC: 47 – 52 km
CONSUM DE COMBUSTIBIL: 1,7 – 1,9 l/100 km
CONSUM ELECTRIC MIXT: 14,7 – 15,5 kWh/ 100 km
EMISII DE CO2: 39 – 44 g/km
TRANSMISIE: Automată
SISTEM DE TRACŢIUNE: Integrală All4
SPAŢIU: Până la 1.275 de litri.

…..

FĂ LOC PENTRU NOI AVENTURI.

Fă loc în viaţa ta pentru toate aventurile care te-aşteaptă. Fă loc în inima ta pentru acest automobil superb, care o să te însoţească oriunde decizi să călătoreşti. Descoperă noul MINI Countryman cu cinci locuri confortabile, portbagaj generos şi toate soluţiile tehnologice de ultimă generaţie care îţi permit să interacţionezi permanent cu maşina ta.

…..

PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE.

Te rugăm să completezi toate câmpurile marcate cu (!) pentru ca solicitarea ta să fie transmisă. Te vom contacta în curând pentru programarea unui test drive.

  DATELE TALE PERSONALE.

  Nume şi Prenume

  Oraş

  Telefon

  Email

  Maşina actuală (marcă, model)

  Anul de producție

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  AUTO COBĂLCESCU SRL
  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1312826

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00 / Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311, Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1312826

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00, Duminică: închis